Innendørs vinterlagring og helårslagring av bil, båt, bobil og campingvogn

Hold ditt kjøretøy tørt, frostfritt og rent gjennom hele året!

Bilde av fronten på en 67 GTO

Lagring av bil

Eier du en bil som kun brukes deler av året? Da kan det være smart å lagre bilen innendørs når du ikke bruker den. Våre solide lagringsfasiliteter sørger for at bilen holder seg ren, pen og frostfri gjennom hele lagringstiden. På denne måten unngår du at rust dannes, eller at bilen utsettes for unødvendig slitasje som følge av vær, vind eller hærverk.

Illustrasjonsbilde av en småbåt inne i en hall

Lagring av båt

Lagerhuset tilbyr innendørs vinterlagring av båt i Østfold. Våre lokaler er godt rustet mot vær og vind, og sørger for at din båt holder seg tørr og ren. Ved å oppbevare båten i lagerhus, kan du nyte en helt ren og uskadd båt når sommeren kommer.

Illustrasonsbilde av en bobil

Lagring av bobil og campingvogn

Vi tilbyr tørr, oppvarmet og trygg lagring av bobil og campingvogn — enten deler av året eller hele året. Våre lokaler har høy kapasitet. 


Før en bobil eller campingvogn skal lagres, er det viktig at alle systemer tømmes for vann. Dette gjelder septiktank, varmtvannstank og alle kraner. Gjør du ikke dette, kan du risikere at vannet fryser og skader rørene, som igjen kan føre til uhyggelige utgifter. Et godt tips er å helle giftfri frostvæske blandet med vann i kranene.

Illustrasjonsbilde av diverse kofferter og gjenstander på et lagringsrom

Lagring av gjenstander

Ved for eksempel flytting, har mange behov for å lagre mange og store gjenstander. Vi tilbyr trygg og tørr lagring av store og små gjenstander. Du får nøkkel til din lagerbod, slik at du har tilgang til dine gjenstander døgnet rundt.